Din Culise

#8 Evanghelizare si ajutorare 2021

Va invitam sa luati parte la cateva din experientele avute in a doua parte a Turneului 2021- ” Unde cauti pacea?” si deasemenea sa va bucurati impreuna cu noi pentru faptul ca am putut fi binecuvantari pentru familiile sarace.

#7  Misiunea Eldad in Ucraina/ Partea a 2-a

In acest episod va prezentam partea a 2-a a lucrarii din Ucraina In viitor vom posta cateva marturii foarte frumoase asa ca va invitam sa va abonati si sa distribuiti!

#6  Misiunea Eldad in Ucraina/ Partea 1

In acest episod va prezentam o parte din lucrarile care s-au desfasurat in Ucraina urmad ca in partea a doua (care va fi publicata saptamana viitoare) sa va aratam si alte activitati, marturii si sa va spunem scopul cu care am mers in Ucraina.

#5  13 ani de activitate

Pe 13 Mai s-au inplinit 13 Ani de cand a luat fiinta aceasta lucrare frumoasa de misiune. In acest episod incercam sa va povestim cum ne-am format ca echipa si sa va impartasim cateva din experientele care le-am avut pe campul de misiune.

”Din Culise” este o serie de episoade ce conțin scurte secvențe din ceea ce ne-a chemat Domnul să facem, direct de pe teren. Ne-am gândit să împărtășim aceste segvențe cu voi, cu nădejdea că ne veți susține în rugăciune și totodată să stârnim dorința altora de a merge să vestească Evanghelia lui Hristos prin orice fel! 

#4  Cum pregătim cântările/ Activitate misionară

#3-4  ” Binecuvântări de sărbători”

#3  “Și minunea s-a înfăptuit!” 

#2  Evanghelizare si ajutorare

28 Iulie – 8 August 2020

#1  Oltenia 17- 19 Iulie 2020