AJUTORARE

“Lucram cu spor!” 

Activitati si lucrari sociale

“Așadar, cât avem prilej, să facem bine la toţi, și mai ales fraţilor în credinţă.” Galateni 6:10

 

 

Evanghelizare si ajutorare 2021

In acest episod va invitam sa luati parte la cateva din experientele avute in prima parte a Turneului 2021 – “Unde cauti pacea” si deasemeni sa va bucurati impreuna cu noi pentru faptul ca am putut fi binecuvantari familiilor sarace.

Avansam cu constructia case familiei Czegeny!

Multumim Domnului si voua pentru ajutorul acordat. Am reusit sa turnam centurile pt mansarda casei celor 9 copilasi. Rugati-va impreuna cu noi pt resurse umane si financiare!

Să construim o casă pentru 9 copii

De cele mai multe ori suntem contactati de oameni care cer ajutor…..acest caz este diferit, familia Czegenyi a crezut mereu ca altii au mai mare nevoie de ajutor decat ei si scopul vietii lor a fost sa ajute desi ei nu au o casa.
HAIDETI IMPREUNA SA FACEM ACESTI COPII FERICITI!
IMPLICA-TE!

Ajutorare in zona de razboi a Ucrainei

Ajunsi in locuri in care pacea este parca uitata, realizam cat de mult trebuie sa vestim Evanghelia lui Hristos in zone ca acestea! 

După două zile și jumătate începem activitatea!

Împreună cu acești frați dragi, misionari în această zonă de război, înțelegem mai intens luptele care se dau si sacrificiul facut pentru vestirea Evangheliei!

Încă o zi plină de activitate în Ucraina!

Aceasta este mașina cu remorca care transporta pâinea pentru oameni.
Doamne ai mila și mantuieste Ucraina!

Misiunea Eldad în zona de război!

– Ucraina –

Ajutorare Familia Preduca

2 Iunie 2021

“Binecuvântări de sărbători”

Proiectul “Binecuvântări de sărbători” a inceput la sfarsitul anului 2020, prin intermediul căruia Domnul ne-a ajutat să fim o binecuvântare pentru multe familii sărace din mai multe zone din România ( Oltenia, Argeș, Dobrogea) Lucrul cel mai important a fost să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în inimile oamenilor, deoarece am fost șocați să vedem cât de puțini oameni cunosc Adevărul!

Nădăjduim în puterea de transformare a Domnului în viața acestor oameni pentru care Dumnezeu are planuri mari! Chiar dacă acest proiect a început in 2020, pînă în 2021 Domnul ne-a ajutat să o ducem la bun sfârșit!

Lucrare misionară – India

 

 

 Începînd cu anul 2015, după ce Domnul ne-a vorbit, o parte din grup și încă câțiva frați am început  lucrarea în India. După multe lupte și piedici, Domnul ne-a ajutat să ridicăm o biserică pentru fratii de acolo care încă nu avuseseră un loc de rugaciune. Astăzi, acea casă de rugăciune se numește El-Shadai Prayer House fiind locul în care este chemat Numele Domnului de multe suflete.

Dăm laudă Domnului pentru toate lucrurile minunate pe care le-a înfăptuit!