EVANGHELIZARE

„Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.” Marcu 16:15

Acest verset reflectă motivul pentru care mergem în lucrarea aceasta. Dorim să împlinim porunca Domnului de a vesti Evanghelia fratilor nostrii care nu au avut harul să o audă.  Dacă avem Cuvântul, am primit și harul să putem împărții și hrană, îmbrăcăminte, cele necesare trupului celor ce-l ascultă.  Binecuvîntăm pe Domnul că El a dat și va da din belșug în continuare!

Germania

Anglia, Londra

In perioada care a trecut, cu ajutorul Domnului am mers in slujire la cateva biserici din Anglia.

Am avut bucuria sa intalnim foarte multi romani, frati in Domnul. Daca este vre-un cuvant care sa descrie gandul cu care am ramas de acolo ar fi : Potential! 

Foarte multi tineri,  si familisti care sa fie un exemplu de traire si care sa spuna altora despre Mantuirea data prin Isus Hristos!

Ne rugam ca Domnul sa ii imbrace cu ravna, calauzire si putere de a-i ajuta si pe altii sa se pocaiasca! 

Credem in puterea mantuitoare a lui Dumnezeu si vrem sa Il laudam in continuare!

 

Bistrița 

Biserica Penticostala Eben- Ezer 

Din culise #9 Misiunea Eldad

Ajutorare Octombrie 2021

In acest episod va invitam sa vedeti si sa ascultati povestile de viata a catorva familii pentru care am putut fi o binecuvantare in luna Octombrie 2021. DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE ROMANIA!

TURNEU de Evanghelizare

2021

Unde cauti pacea?”

  

Domnul a fost binevoitor și de aceasta data!

  Toate semnele aratau ca lumea trebuia sa se oprească în loc, dar Dumnezeu a vrut sa mai mântuiască suflete și prin harul Lui ne-a trimis și au fost multe persoane care și-au predat viata în mana Lui!

Suntem onorați și recunoscători lui Dumnezeu pentru ca ne-a găsit vrednici de aceasta lucrare și dacă El ne va mai îngădui, ne dorim sa mergem mai departe vestind-L pe El și mântuirea Lui!
Rugați-vă ca Domnul sa lucreze în continuare în inimile oamenilor care au fost atinși de Evanghelie!

Turneu 2021

Chiar daca drumul a fost lung și căldura și-a spus cuvântul, am fost foarte fericiți ca am putut ajunge sa vesti Evanghelia prin Cuvânt și cantare!
Si in acest an am vazut lacrimi de pocainta, oameni care si-au aratat dorinta de a-si schimba viata si lucrul acesta ne bucura cel mai mult.
PENTRU NOI URMEAZA INCA O PERIOADA “DE FOC”.
CURAND VOM FACE PUBLICE LOCATIILE URMATOARELOR EVANGHELIZARI.
ROAGA-TE IMPREUNA CU NOI CA DUMNEZEU SA MANTUIASCA ROMANIA
Bunătatea Domnului ne uimește!
Planul Lui pentru perioada 19- 27 Iunie, în care am avut onoarea de a organiza mai multeprograme de evanghelizare s-a dovedit a fii minunat!
Încă de la plecarea de acasă am întâmpinat piedici una după alta din partea celui rau însă Domnul a fost prezent la fiecare pas! Microbuzul de Misiune s-a defectat, încât am fot nevoiți sa îl tractam cu mașina cu care transportam instrumentelesi sa-l lasam o perioada la un service. Am avut harul sa întâlnim frați gata sa ajute și care și-au pus la dispoziție casa lor pentru găzduire în acea seara.
 Chiar dacă am rămas fără microbuz, Domnul a pregătit printr-un alt frate un microbuz cu care sa ne continuam călătoria! Ne rugam ca Domnul sa il răsplătească!

Turneu 2021

Partea II-a

Misiunea prin zona Moldovei a fost presărată cu momente mai ușoare sau mai grele și prin toate am trecut biruitori prin Acela cu care am pornit în acest Turneu de Evanghelizare!

Lui ii datoram întreaga mulțumire!